no-img
مرکز دانلود فایل نگارا

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر - مرکز دانلود فایل نگارا


مرکز دانلود فایل نگارا
جدیدترین پاورپوینتها
اطلاعیه های سایت

   TARG

ادامه مطلب

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر
zip
نوامبر 5, 2017

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر


پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر
دسته: صنایع
غذایی

بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 80 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 90

بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و
امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری
با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون
در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید تولید نیشکر و شکر
تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است‏

قیمت فایل فقط 24,000 تومان

خرید

مقدمه :

تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی
طی سالهای 1316 ‏تا 1320 باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز،
حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح
زیر کشت در ‏سال 1320 به 300 هکتار رسید . با ادامه آزمایش و
بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال 1338 تسطیح زمین ها و
متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت
ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره
برداری خود را در آذر 1340 با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل 2400
هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و
شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353
دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا
‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه
‏اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در
ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.‏

کلمات کلیدی
:

صنعت قند‎ 

نیشکر 

چغندر

ساکاروز و خواص آن

كریستالیزاسیون

ضایعات قندی

دكانتور مكانیكی

فهرست :

نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن
‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها
‏7‏

تجزیه منوساکاریدها ‏8‏

تولید مواد رنگی :‏ ‏9‏

تولید مواد رنگی :‏ ‏10‏

تاثیر آنزیم ها و میكروارگانیسم ها
‏11‏

خواص فیزیكی كریستال ساكاروز
‏15‏

تصفیه شربت ‏16‏

دفكاسیون ‏17‏

سولفیتاتسیون ‏18‏

كربناتاسیون ‏20‏

تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون)‏
‏21‏

كریستالیزاسیون ‏22‏

مواد قندی(ساكارز)‏ ‏22‏

مواد قندی آلی( غیر از ساكاروز) محلول در آب
‏24‏

گالاكتوز ‏25‏

رافینوز ‏25‏

كستوزها ‏27‏

آمینو اسیدها ‏27‏

اسید گلوتامیك ‏28‏

گلوتامین ‏29‏

اسید اسپارتیك ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند
‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏

مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏

آماده سازی زمین :‏ ‏33‏

تناوب ‏34‏

تحویل وتخلیه ‏43‏

تخلیه چغندر ‏45‏

تخلیه مكانیكی ‏45‏

عیار  سنجی مبنای خرید چغندر
‏47‏

نمونه برداری ‏48‏

سیلو كردن چغندر قند دركارخانه
‏49‏

زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تك
ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساكاروز)‌در اثر تنفس
‏51‏

تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات)‏
‏52‏

ضایعات قندی (‌ساكارز)‌دراثر آسیب دیدگی چغندر
‏52‏

ضایعات قندی (ساكارز) در اثر دما
‏53‏

آماده سازی چغندر قند
‏54‏

تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیكی
‏54‏

روش تخلیه خشك ‏55‏

خصوصیات كانالها ‏57‏

كشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید
‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرك( برش كامل)‏
‏59‏

استخراج (‌شربت گیری)‏
‏61‏

استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند
‏62‏

فاكتورهای موثر در استخراج شربت
‏62‏

دما ‏63‏

مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میكروبی ‏64‏

كیفیت آب مصرفی در دیفوزیون
‏65‏

تفاله خشك  كنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام
‏66‏

حلالیت آهك درمحلولهای قندی
‏66‏

آهك خور مقدماتی ‏68‏

آهك خور اصلی ‏68‏

كربناتاسیون یا ساتراسیون یك
‏70‏

كربناتاسیون یا ساتراسیون دو
‏71‏

آهك خور اصلی ‏72‏

كنترل وتنظیم فشار گاز
‏72‏

گاز پخش كن ‏73‏

ته نشین كننده یا دكانتور
‏73‏

‏- دكانتور استاتیكی(‌ایستایی)‏
‏73‏

‏- دكانتور مكانیكی ‏74‏

صافی تغلیظ گل ‏74‏

صافی های تغلیظ مداوم
‏75‏

غلیظ كردن شربت رقیق(اواپراسیون)‏
‏75‏

كریستالیزاسیون ‏76‏

هدف كریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏

فوق اشباع و ضریب فوق اشباع
‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مكانیكی
‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی
‏80‏

مایشه كردن پخت(‌ملاكسور، رفریژان)‌یا
كریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها(‌بهم زن و سرد كننده)‏
‏82‏

الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداكردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏

قندگیری از ملاس ‏88‏

قیمت فایل فقط 24,000 تومان

خرید

برچسب ها :
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏،
نیشکر و چغندر
,
پایان نامه
,
صنعت قند‎
,
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و
چغندر
,
نیشکر
,
سیستم همکاری در فروش فایل
,
چغندر
,
صنایع غذایی
,
ساکاروز و خواص آن
,
پایان نامه رشته صنایع
,
كریستالیزاسیون
,
ضایعات قندی
,
دكانتور مكانیكی



دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *